Menu Close

Милете ЕООД е едно от водещите предприятия, произвеждащи шоколадови изделия. 2015 година е важна в историята на фирмата, заради смяната на поколенията.

През 2016 г. значително променена, Милете ЕООД засилва заетото престижно място на българския пазар с нова идентичност, с нов дизайн и с нови продукти.

Продуктите ни, освен на българския пазар, имат сериозно присъствие и на пазара на Европейския съюз, основно в Унгария, където е търговският ни център, снабдяващ пазара на ЕС. Изнасяме още за Румъния, Швеция, Австрия.

В палитрата от продукти, дистрибуторите и клиентите ни ще открият както традиционни шоколадови бонбони и шоколади, така и десерти без глутен и мляко, а също и диетични продукти, подходящи за хора със специален режим на хранене.

Изключително важно за предприятието ни е да подбираме най-качествените суровини. Какаото, което използваме при производството на продуктите, се доставя от Южна Америка.

За да поддържаме постоянно високото качество, при производството на редица изделия, вместо захар, използваме подсладители (еритритол, малтитол), както и естествен подсладител – стевия – растение от Южна Америка.